Zakelijk Event

Vergadering

Vergaderen aan het mooiste strand van Nederland in Zandvoort. Bad Zuid heeft zowel een ruimte waar informeel als formeel vergaderd kan worden. Met onze complete vergaderarrangementen geen verrassingen achteraf en toch een full-service tijdens de gehele ochtend, middag, avond of gehele dag.

Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeest of bedrijfsuitje aan het strand in Zandvoort. Bad Zuid helpt u graag om het welverdiende bedrijfsfeest, bedrijfsuitje of strandevenement de passende invulling te geven. Met onze schitterende locatie aan zee denken wij graag mee met de culinaire invulling, themafeesten en activiteiten op het strand.

Voor alle mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen.BBQ’s  

Bad Zuid is het enige strandpaviljoen aan de Nederlandse kust waarbij de Black Bastard Grill’s letterlijk in de keuken staan. Bijna alle hoofdgerechten worden voor u bereid op de Black Bastard Grill’s. Bad Zuid biedt u deze gerechten aan als hoofdgerecht. Naast de unieke smaak die de gerechten meekrijgen van de grill proef je de liefde in elk element van het gerecht!

Klik hier voor onze BBQ arrangementen


 

Teamuitjes 


Teamuitje? Bad Zuid heeft verschillende culinaire arrangementen om het hele gezelschap een fantastisch dagje uit te geven. Naast de culinaire invulling ook nog een BBQ workshop, zandsculpturen bouwen of cocktail workshop volgen? Met 1 van onze partners kunnen wij u altijd iets unieks aanbieden. 

Mocht u meer willen weten over alle activiteiten stuur dan een mail naar info@badzuidzandvoort.nl!