medewerker horeca

Functieomschrijving 

Als allround horecamedewerker ben je op alle afdelingen inzetbaar, maar de basis van je werkzaamheden ligt achter de bar of bediening in het restaurant en op het terras. In je werkzaamheden staan de gasten volledig in het middelpunt. Het bedrijf draagt uit dat Gastvrijheid, Gezelligheid en Genieten centraal staat in de beleving van de gast. Medewerkers die mee gaan in deze gedachte zijn hierin onmisbaar. Durf jij deze verantwoordelijkheid aan?
Ervaring in de horeca is gewenst, maar heb jij een positieve enthousiaste en verantwoordelijke werkhouding en wil je graag leren? Aarzel dan niet om te solliciteren.

Functie eisen

  • Flexibel (werktijden en dagen).
  • Werken in het weekend, ’s avonds en in de vakantieperiode is voor jou geen probleem.
  • Zeer sociaal vaardig.
  • Representatief en verzorgt uiterlijk.
  • Collegiaal en werkt hard, maar houdt ook van gezelligheid.
  • minimum leeftijd 16 jaar

Geïnteresseerd? Stuur je mail met motivatie en CV met pasfoto naar: info@badzuidzandvoort.nl